May 25, 2012

10 stupidest questions People ask and their Retarded answers

Posted at  6:24 AM  |  in  Retarded observations



1.) At the movies:

When you meet acquaintances/ friends.. .....

Stupid Question :- Hey, what are you doing here?

Answer :- Dont u know, I sell tickets in black over here..

******

2.) In the bus:

A heavy lady wearing pointed high-heeled shoes steps on your feet...

Stupid Question :- Sorry, did that hurt?

Answer :- No, not at all, I'm on local anesthesia.. ...why don't you try again.

******

3.) At a funeral:

One of the teary-eyed people ask...

Stupid Question :- Why, why him, of all people.

Answer :- Why? Would it rather have been you?

******

4.) At a restaurant:

When you ask the waiter

Stupid Question :- Is the "Butter Paneer Masala" good??

Answer :- No, its terrible and made of adulterated cement. We occasionally also spit in it.

******

5.) At a family get-together:

When some distant aunt meets you after years

Stupid Question :- O.M.G, you've become so big.

Answer :- Well you haven't particularly shrunk yourself.

******

6.) When a friend announces her wedding, and you ask...

Stupid Question :- Is the guy you're marrying good?

Answer:- No,he's a miserable wife-beating ,insensitive lout...it's just the money.

******

7.) When you get woken up at midnight by a phone call...

Stupid Question :- Sorry. were you sleeping?

Answer :- No. I was doing research on whether the FIDA members are married or

not. You thought I was sleeping.... you dumb witted moron.

******

8.) When you see a friend/colleague with evidently shorter hair...

Stupid Question :- Hey have you had a haircut?

Answer :- No, its a skin disease and I'm shedding.... ..

******

9.) At the dentist when he's sticking pointed objects in your mouth...

Stupid Question :- Tell me if it hurts?

Answer :- No it wont. It will just bleed.

******

10.) You are smoking a cigarette and a cute woman in your office asks...

Stupid Question :- Oh, so you smoke.

Answer :- Gosh, it's a miracle ...........it was a piece of chalk and now it's in flames!!!

Share this post

About Laughingchakra

The most entertaining website online with so much stuff you need to know. Like us on Facebook

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments powered by Disqus
About-Privacy Policy-Contact us
Copyright © 2013 Laughing Chakra. Blogger Template by Bloggertheme9
Proudly Powered by Blogger.
back to top